Privacy Policy

Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається ФОП Богатирьова О.О. (далі також Компанія) при відвідуванні вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): https://allurebeauty.eu/ (далі – Сайт).

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».
Відвідуючи Сайт, ви приймаєте нашу Політику конфіденційності і дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.
Цим ви підтверджуєте, ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, що мають повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.
Ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо ми внесемо зміни, то ми повідомимо вам, оновивши дату в верхній частині політики. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли ви отримуєте доступ до Сайту, щоб залишатись проінформованим про наші інформаційні методи і способи, якими Ви можете допомогти захистити вашу конфіденційність.
Заповнюючи відповідні поля у google-формах при реєстрації на наші онлайн / офлайн заходи (наприклад – семінари), або замовляючи товар в нашому Інтернет-магазині, ви надаєте нам інформацію, в тому числі адресу електронної пошти для відправлення Вам матеріалів, наприклад, оповіщень про акції.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ. ТЕРМІНИ

  1. Володар персональних даних – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;
  2. Згода суб’єкта персональних даних – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;
  3. Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;
  4. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;
  5. Розпорядник бази персональних даних – фізична чи юридична особа, яка є власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані;
  6. Суб’єкт персональних даних – фізична особа, стосовно якої, відповідно до закону, здійснюється обробка її персональних даних.

 

1. ПРАВА СУБ’ЄКТІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володара чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володареві персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володарем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

2. ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ

Інформація збирається автоматично через Сайт.
Ми збираємо та використовуємо наступну інформацію про вас:

2.1 Інформація, яку ви надаєте нам:

  • Реєстраційна інформація: наприклад, коли ви створюєте обліковий запис на Сайті, вам буде запропоновано вказати своє ім’я, прізвище, вид діяльності, адресу електронної пошти, номер телефону та пароль.
  • Інформація, зібрана в ході добровільної діяльності: наприклад, коли ви спілкуєтеся з нами електронною поштою або берете участь у опитуваннях, ми просимо вас вказати свою адресу електронної пошти та будь-яку інформацію, яку ви вирішите надати, щоб ми могли допомогти вам. Інформація, яку ми отримуємо від вас, варіюється в залежності від опитування, але зазвичай ми ставимо вам питання про ваші інтереси та звички, вашу думку про різні продукти та послуги і про те, що ви хотіли б отримувати в майбутньому. Ми також збираємо ваші оцінки, думки, уподобання, питання, зображення та відповіді, пов’язані з цим опитуванням.
  • Кар’єра. Якщо ви вирішите подати заявку на роботу у нас, ви можете надіслати свою контактну інформацію та своє резюме онлайн. Ми будемо збирати інформацію, яку ви вирішите надати нам у рамках своєї заяви про прийом на роботу, наприклад, вашу контактну інформацію, поточну інформацію про зайнятість та іншу інформацію, яку ви вирішите надати у своїй заяві та у своєму резюме.

2.2 Інформація, яку ми автоматично збираємо або генеруємо про вас, коли отримуєте доступ до Сайту

  • Ідентифікатори , такі як IP-адреса, ідентифікатор пристрою та інформація про пристрій (наприклад, модель, марка та операційна система).
  • Інформація про геолокацію , наприклад дані GPS, коли ви використовуєте функцію нагадування про місцезнаходження в сервісах. За потреби ми отримаємо вашу згоду до збору такої інформації
  • Файли cookie: ми використовуємо файли cookie та інші подібні технології («Файли cookie») для покращення вашого досвіду під час використання Сайту. Для отримання додаткової інформації про нашу політику щодо файлів cookie див. розділ «Як ми використовуємо файли cookie та аналогічні технології» даної Політики конфіденційності
  • Інформація, яку ви генеруєте під час використання Сайту: ви можете надавати Інформацію в рамках використання Сайту, включаючи будь-яку Інформацію, яку ви надаєте під час надсилання повідомлень через Сайт. Крім того, якщо ви вирішите поділитися та спільно виконати завдання зі своїми колегами чи друзями, ми зберемо адреси електронної пошти ваших колег чи друзів. Будь ласка, переконайтеся, що у вас є дозвіл від ваших колег або друзів, перш ніж ділитися з нами інформацією стосовно ваших колег або друзів.

2.3 Інформація про використання Сайту, в тому числі і ваші дії на Сайті, якщо такі є. Ми збираємо інформацію про матеріал, який вас цікавить, пов’язаний з використанням вами Сайту.

2.4 Інформація, отримана від третіх осіб. Зокрема, інформація, яку ми отримуємо від сторонніх платформ: коли ви реєструєтеся через сторонній обліковий запис (наприклад, Facebook) ми отримуємо інформацію, яка може включати ваше ім’я користувача, адресу електронної пошти та фото профілю. Ми можемо дозволити третім сторонам надавати контекстні та інші рекламні оголошення і надавати аналітичні послуги, пов’язані з роботою Сайту. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмне забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Компанією та іншими, крім усього іншого, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, і краще зрозуміти вашу діяльність на Сайті

Діти
Наші послуги не призначені для дітей, і ми свідомо не збираємо інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо ви дізнаєтесь, що дитина надала нам інформацію з порушенням цієї Політики, зв’яжіться з нами, як зазначено нижче.

 

3. ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШУ ОСОБИСТУ ІНФОРМАЦІЮ

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі:

3.1 Для розробки нових сайтів і послуг;

3.2 Забезпечувати, підтримувати і покращувати Сайт;

3.3 Забезпечувати і поставляти продукти і послуги, які ви запросили і відправляти вам відповідну інформацію;

3.4 Надсилати вам повідомлення;

3.5 Надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст, наданих третіми сторонами послуг або товарів;

3.6 Надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, що на нашу думку, буде представляти інтерес для Вас;

3.7 Персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;

3.8 Надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку ми отримуємо від інших, щоб допомогти зрозуміти ваші потреби і надавати вам кращий сервіс;

3.9 Реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана. Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформацію, в тому числі – в Україні.

PUSH-ПОВІДОМЛЕННЯ

З вашої згоди ми можемо відправляти Push-повідомлення або попередження, коли ви знаходитесь на Сайті, або на вашу електронну пошту чи мобільний номер, що були вказані вами при заповненні форми запиту на Сайті, щоб забезпечити інформацію, що відноситься до Сайту, оновлення послуг, рекламні повідомлення та інші відповідні повідомлення.
Заповнюючи форму запиту на Сайті ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії та/або її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

 

4. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

Ми можемо надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій політиці конфіденційності:

  • Постачальникам, консультантам та іншим постачальникам послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від нашого імені;
  • Правоохоронні органи, органи державної влади чи інші судові органи та організації. У відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації робиться відповідно до будь-якого застосовуваного законодавства, правил або судового процесу;
  • Якщо ми вважаємо, що ваші дії не узгоджуються з думкою або текстом наших угод або політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки компанії або інших осіб;
  • Зміна власника компанії. У зв’язку з, або під час переговорів, будь-якого злиття, продажу активів компанії, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій компанії;
  • Третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту для вас і мають правові відносини з нами (ми надаємо тільки знеособлену інформацію в даному випадку). Ми також можемо надавати третім особам на наш вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана для вашої ідентифікації.

 

5. ЗБЕРІГАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Компанія буде зберігати і використовувати інформацію стільки, скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.
Коли ми обробляємо Інформацію в наших власних цілях, ми визначаємо період зберігання з урахуванням різних критеріїв, таких як тип послуг, що надаються вам, характер і тривалість наших відносин з вами, можлива повторна реєстрація на нашому Сайті, якщо ми видаляємо деяку інформацію від вас або про вас, а також про обов’язкові терміни зберігання, передбачені законами, та строки давності. Як правило, ми видаляємо вашу інформацію після дійсного запиту на видалення. Деяка інформація, яку ми збираємо, зберігатиметься довше, якщо ми маємо переважний законний інтерес у збереженні такої інформації.

При видаленні інформації ми вживемо заходів, щоб зробити інформацію невідновною, а електронні файли, що містять інформацію, будуть видалені назавжди.

БЕЗПЕКА
Компанія приймає розумні заходи для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

 

6. ВАШІ ПРАВА

Нижче ви знайдете додаткову інформацію про те, коли якісь права можуть застосовуватися. Щоб скористатися своїми правами, зв’яжіться з нами за електронною адресою marketing@allurebeauty.com.ua. Перед виконанням запиту ми можемо попросити вас надати розумну інформацію для підтвердження вашої особистості. Зверніть увагу, що існують винятки та обмеження для кожного з цих прав, і що хоча будь-які внесені вами зміни будуть відображені в активних базах даних користувачів негайно або протягом розумного періоду часу, ми можемо зберігати Інформацію для резервного копіювання, архівування, запобігання шахрайству та зловживання, аналітика, виконання юридичних зобов’язань або коли ми іншим чином обґрунтовано вважаємо, що ми маємо законні підстави для цього.

  • Доступ. Ви маєте право на доступ до інформації та на отримання роз’яснень про те, як ми її використовуємо та з ким ділимося. Право доступу не є абсолютним. Наприклад, ми не можемо розкривати комерційну таємницю або надавати вам інформацію про інших осіб.
  • Видалення. Ви маєте право видалити свій обліковий запис та стерти свою інформацію, і після видалення вашого облікового запису вся ваша інформація буде видалена з наших виробничих систем. Зазвичай зашифрована копія вашої інформації залишається в наших архівах резервних копій протягом 90 днів, хоча ми залишаємо за собою право зберігати частину вашої інформації, якщо у нас є вагомі підстави для цього відповідно до законів про захист даних. Наприклад, для захисту правових вимог, дотримання свободи вираження поглядів або в тих випадках, коли ми маємо переважний законний інтерес.
  • Заперечення. Ви можете мати право проти нашої обробки вашої інформації. Це той випадок, коли ми обробляємо таку інформацію на основі наших законних інтересів (див. вище в розділі «Як ми використовуємо вашу особисту інформацію») або коли інформація використовується з метою прямого маркетингу. Ви можете скористатися цим правом таким чином:
     Щоб припинити отримувати маркетингові інформаційні бюлетені: ви можете відкликати свою згоду за допомогою механізму відмови від передплати у нижній частині кожного повідомлення
     Щоб зупинити розміщення файлів cookie з рекламною або аналітичною метою: змініть налаштування пристрою або браузера.
     Щоб заперечити будь-яку іншу обробку, засновану на наших законних інтересах, зв’яжіться з нами за адресою marketing@allurebeauty.com.ua. Зверніть увагу, що ми можемо мати переважний законний інтерес у продовженні обробки вашої інформації, але ми повідомимо вам, у разі якщо це відбудеться.
    ІНШІ ПРАВА
    Ви також маєте такі права:

Портативність. Ви маєте право отримати копію Інформації, яку ми обробляємо на підставі згоди або договору, у структурованому, широко використовуваному форматі, або запросити передачу такої Інформації третій особі.

Корекція. Ви маєте право виправити будь-яку інформацію про вас, яка є неточною.

Обмеження. Ви маєте право за певних обставин припинити обробку нами інформації, крім цілей зберігання.

Ви маєте право подати скаргу до наглядового органу країни вашого проживання, місця роботи або місця, де стався інцидент.

 

7. КОНТАКТИ ТА СКАРГИ

Ми вітаємо питання, коментарі та запити щодо цієї Політики конфіденційності. Якщо ви хочете подати скаргу на те, як ми обробляємо вашу інформацію, зв’яжіться з нами за електроною адресою marketing@allurebeauty.com.ua і ми розглянемо вашу скаргу якнайшвидше.

 

8. ЗМІНИ

Якщо ми внесемо будь-які істотні зміни до цієї Політики, ми опублікуємо оновлену Політику тут і повідомимо наших користувачів через Сервіси та/або інформаційні бюлетені. Будь ласка, регулярно перевіряйте цю сторінку, щоб побачити будь-які оновлення чи зміни у цій Політиці.